| | | | | | | | Fotografia | | | | | Zamów | | |
Pasztet sojowy Sante z papryką, 113g (1 Oferta) Roślinny pasztet sojowy to smakowita propozycja na pożywne śniadanie nie tylko w diecie wegetariańskiej i wegańskiej, ale może również stanowić urozmaicenie diety mięsnej.Idealnie gładka konsystenc... |
1 |
|
od PLN 3,66* za szt. |
| |
Paprykarz warzywny Sante, 115g (1 Oferta) Paprykarz warzywny to znakomita propozycja na smaczne śniadanie nie tylko dla wegetarian.Pasta zrobiona z z ryżu, soi, papryki, cebuli, marchewki i pietruszki, świetnie smakuje do kanapek.Dzięki za... |
1 |
|
od PLN 3,83* za szt. |
| |
Pasta warzywna Sante Meksykańska, 120g (1 Oferta) Warzywna pasta do smarowania to świetna propozycja nie tylko dla wegetarian - doskonale smakuje do kanapek, makaronów, ryżu, czy potraw mięsnych.Zawiera białko sojowe, które jest łatwo przyswajalne... |
1 |
|
od PLN 3,84* za szt. |
| |
Błonnik jabłkowy Krüger, suplement diety, 80g (1 Oferta) Stworzony na bazie naturalnego błonnika jabłkowego. Idealny do spożycia razem z wodą lub na sucho jako dodatek do jogurtów, płatków, musli, sałatek i koktajli.Stanowi suplement diety, czyli jej uzu... |
1 |
|
od PLN 5,08* za szt. |
| |
Pasztet sojowy Sante z pomidorami, 113g (1 Oferta) Roślinny pasztet sojowy to smakowita propozycja na pożywne śniadanie nie tylko w diecie wegetariańskiej i wegańskiej, ale może również stanowić urozmaicenie diety mięsnej.Idealnie gładka konsystenc... |
1 |
|
od PLN 5,48* za szt. |
| |
Hummus z suszonymi pomidorami Sante Lovege, 115g (1 Oferta) Klasyczna pasta z ciecierzycy i tahini (masła sezamowego) z dodatkiem aromatycznych przypraw - idealna do smarowania lub zastosowani jako dip do ryb i warzyw.Hummus stanowi świetne i zdrowe urozmai... |
1 |
|
od PLN 5,96* za szt. |
| |
Hummus klasyczny Sante Lovege, 115g (1 Oferta) Klasyczna pasta z ciecierzycy i tahini (masła sezamowego) z dodatkiem aromatycznych przypraw - idealna do smarowania lub zastosowani jako dip do ryb i warzyw.Hummus stanowi świetne i zdrowe urozmai... |
1 |
|
od PLN 5,97* za szt. |
|
|