 |  |  |  |  |
Fotografia | | | | Zamów |
 |
|
|
|
PLN 16,77* za szt. |
|
|
Skrobak do ciasta na pizzę HEAVY-DUTY 130 x 95 mm (1 Oferta) Kod producenta: 855645 Skrobak do ciasta na pizzę heavy-duty firmy HENDI został zaprojektowany przez znanego holenderskiego projektanta Roberta Bronwassera. Ten skrobak jest doskonałym narzędziem d... |
|
PLN 32,65* za szt. |
|
|
|
|
PLN 33,40* za szt. |
|
|
|
|
PLN 36,20* za szt. |
|
|
Chwytak uchwyt do blach do pizzy - Hendi 617700 (1 Oferta) Numer producenta: HENDI 617700 Uniwersalny chwytak do blach Hendi. Najlepsza jakość, perfekcyjne wykonanie, niezwykła funkcjonalność sprawiają, że produkty Hendi znajdują zastosowanie w każdej kuch... |
|
PLN 37,61* za szt. |
|
|
Łyżka do sosu do pizzy stalowa 50 ml 280 x 65 mm (1 Oferta) Kod producenta: 855492 Łyżka do sosu marki Hendi ułatwia porcjowanie i rozprowadzanie sosu. Wygięty uchwyt zapewnia doskonałą kontrolę nalewania, a płaskie dno ułatwia smarowanie ciasta. Łyżka posi... |
|
PLN 39,37* za szt. |
|
|
|
|
PLN 41,05* za szt. |
|
|
|
|
PLN 44,09* za szt. |
|
|
|
|
PLN 44,32* za szt. |
|
|
|
|
PLN 49,98* za szt. |
|
|
|
|
PLN 51,07* za szt. |
|
|
Drewniana deska do krojenia pizzy 30cm - Hendi 505540 (1 Oferta) Numer producenta: HENDI 505540 Deska pod PIZZĘ o średnicy 300 mm, wykonana z surowego drewna bukowego. Cechy produktu: – wysokość 15 mm – do krojenia i podawania pizzy – zagłębienia ułatwiają kroje... |
|
PLN 52,83* za szt. |
|
|
Pokrywa do pojemnika na ciasto do pizzy GN 1/1 (1 Oferta) Kod producenta: 880982 Pokrywa do pojemnika na ciasto na pizzę marki HENDI to akcesorium przeznaczone do pojemnika na ciasto na pizzę GN 1/1 HENDI o kodzie: 880975. Pokrywa jest idealnie dopasowana... |
|
PLN 55,48* za szt. |
|
|
|
|
PLN 56,88* za szt. |
|
|
Drewniana deska do krojenia pizzy 35cm - Hendi 505557 (1 Oferta) Numer producenta: HENDI 505557 Deska pod PIZZĘ o średnicy 350 mm, wykonana z surowego drewna bukowego. Cechy produktu: – wysokość 15 mm – do krojenia i podawania pizzy – zagłębienia ułatwiają kroje... |
|
PLN 61,01* za szt. |
|
|