| |
|
| Nr artykułu: 163PL-6230561 Nr producenta: 1340-5015 EAN/GTIN: brak danych |
| |
|
| | |
| Termometry cyfrowe, TFX 410-1/ TFX 420 Wytrzymałe, odporne na uderzenia termometry cyfrowe, odpowiednie do czujników Pt 1000 (ze złączem Lemo rozm. 0). Do monitorowania temp. w laboratoriach, przemyśle spożywczym, magazynach i transporcie żywności. Odpowiednie do określania temp. powietrza, cieczy, tworzyw sztucznych, żywności. Zgodne z normami HACCP i DIN EN 13485. Dostarczane z bateriami oraz fabrycznym certyfikatem kalibracji. -Sondy: Stal nierdzewna, do 400°C -Dokładność: wieksza niż wymagana przez DIN IEC 584, klasa 1 Specyfikacja Zakres pomiaru TFX 410-1 / TFX 420: -50 ... +300°C / -50 ... +400°C Dokładność: ±0,3°C Rozdzielczość: 0,1°C Sonda: Materiał obudowy: Certyfikat: Pt 1000 (złącze Lemo rozm. 0) ABS 3-punktowa kalibracja fabryczna Zakres temp. pracy: Zakres temp. przechowywania: Od -25°C do 50°C Od -30°C do 70°C Automatyczne wyłączenie: Po 2 h, opcjonalnie Wymiary (dł. x szer. x wys.): 54 x 22 x 109 mm (bez sondy) Ciężar: Ok. 90 g Zasilanie: Trwałość baterii: 3,0 V litowe, wymienne Ok. 5 lat Klasa bezpieczeństwa: IP 67
Typ AX 100 Opis Kabel, długość 1 m, silikonowy, do TFX 410/420 |
| | |
| | | |
| Dalsze słowa kluczowe: Termometr elektroniczny z sondą, Termometry igłowe, Termometr igłowy, Termometry elektroniczne z sondą, Termometr penetracyjny, Termometry penetracyjne, Termometry rdzeniowe, Termometr rdzeniowy, Termometr ręczny, Termometr laboratoryjny, Termometr spożywczy, Termometry spożywcze, Termometr do żywności, Termometry do żywności, Czujnik temperatury żywności, Czujniki temperatury żywności, Termometr gastronomiczny, Termometry gastronomiczne, termometry igłowe, Termometry,cyfrowe, Termometry do ywnoci, Termometry,ywno瀣i, Termometry,ig鯷e, Termometry ig鯷e, Termometry,wk鵷ane |
| | |
| |