| |
|
| Nr artykułu: 3MTJS-1825595 Nr producenta: T18R-HR EAN/GTIN: brak danych |
| |
|
| | |
| HellermannTyton naturalne nylonowej linkiNa HellermannTyton opaski kablowe ma 100mm długości i 2,5 mm szerokości. Wewnątrz ząbkowanych opasek kablowych wykonany jest z delikatnych wilgoci poliamid 4.6 (PA46) materiału. Jest on dobrze znany materiał w przemyśle samochodowym, kolejowym lub zmechanizowanych urządzeń gospodarstwa domowego.Charakterystyka i zalety• Łatwe nakładanie ręcznie lub za pomocą narzędzia obróbkowego • Wysoka wytrzymałość na rozciąganie z low insertion force • Niskie wytwarzania dymu, w przypadku pożaru • Temperatura pracy wynosi od -40°C do 150°C • Prosta i szybka instalacja • Wytrzymałość na rozciąganie wynosi minimum 80NZastosowania• Prowadzenie i sprzedaż wiązaną, kable, rury i wężeTe wewnętrzne opaski do przewodów ząbkowanych są wykonane z poliamidu 4.6 (PA46). Mogą być stosowane w środowiskach o temperaturze do +195°C (przez 500 godzin), co sprawia, że nadają się one do zastosowań, w których wymagany jest szerszy zakres temperatur. Poliamid 4.6 jest dobrze znanym materiałem w dziedzinie samochodów, kolei lub towarów białych. Zalecane jest użycie narzędzia aplikacyjnego w celu zapewnienia większej niezawodności procesu podczas instalowania opasek na kable.CertyfikatyOpaska zaciskowa do zastosowań w wysokich temperaturach do +150°C (5000 h) i +195°C (500 h) Dostępne w różnych rozmiarach do obudów o różnych średnicach Niski poziom wydzielania dymu w przypadku pożaru PA46 jest materiałem wrażliwym na wilgoć Wewnątrz karbowanej opaski zaciskowej można mocno trzymać wokół wiązek Łatwe nakładanie zarówno ręcznie, jak i za pomocą narzędzia do nakładania Temperatura pracy (długotrwała) do +130°C. Dalsze informacje: | | Długość: | 100mm | Szerokość: | 2,5 mm | Kolor: | Naturalny | Materiał: | Nylon 66 | Ilość: | 100 | Minimalna temperatura robocza: | -40°C | Maksymalna temperatura robocza: | +105 °C, +85°C | Wytrzymałość na rozciąganie: | 80N | Seria: | T | Maksymalna średnica wiązki: | 22mm |
|
| | |
| | | |
| | | |
| |