Kategorie
Moje Mercateo
Zaloguj się / zarejestruj
Koszyk zakupów
 
 

Szczypce do serwowania potraw HACCP dł. 300 mm niebieskie - Hendi 171738


Liczba:  szt.  
Informacje o produktach
Szczypce do serwowania potraw HACCP dł. 300 mm niebieskie - Hendi 171738
Szczypce do serwowania potraw HACCP dł. 300 mm niebieskie - Hendi 171738
Nr artykułu:
     7535-1012269
Producent:
     Hendi
Nr producenta:
     171738
EAN/GTIN:
     8711369171738
Słowa kluczowe:
Kleszcze wielofunkcyjne
Szczypce kuchenne
Kleszcze uniwersalne
Szczypce do sałaty
Kod producenta: 171738

Szczypce do serwowania potraw (surowych ryb lub owoców morza) zgodne z normami HACCP to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze niebieskim ułatwia rozpoznanie szczypiec, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. Produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.

Cechy produktu:
  • - Szczypce spełniają wymagania norm HACCP,
  • - Uchwyt pokryty kolorowym tworzywem PVC,
  • - Długość 300 mm.

Dane techniczne:
  • - Nr produktu - 171738
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał - Stal nierdzewna
  • - Materiał uchwytu - PVC
  • - Kolor - Niebieski
  • - Długość - 300 mm

W zestawie:
  • - Szczypce do serwowania potraw HACCP - Hendi 171738.
Przegląd warunków1
Termin dostawy
Stan magazynu
Cena
Jest w magazynie Jest w magazynie
od PLN 13,19*
  
Cena obowiązuje od 7 500 szt.
Wybierz osobiście warunki zakupu
Poleć artykułDodaj do listy zakupów
Ceny ruchome
Liczba zamawianego produktu
Netto
Brutto
Jednostka
1 szt.
PLN 18,32*
PLN 22,53
za szt.
od 5 szt.
PLN 15,97*
PLN 19,64
za szt.
od 10 szt.
PLN 15,67*
PLN 19,27
za szt.
od 20 szt.
PLN 15,22*
PLN 18,72
za szt.
od 50 szt.
PLN 14,86*
PLN 18,28
za szt.
od 7500 szt.
PLN 13,19*
PLN 16,22
za szt.
* Ceny oznaczone gwiazdką są cenami netto i nie zawierają obowiązującej stawki VAT.
Nasza oferta skierowana jest wyłącznie do przedsiębiorstw, osób prowadzących działalność gospodarczą i wykonujących wolne zawody.