Kategorie
Moje Mercateo
Zaloguj się / zarejestruj
Koszyk zakupów
 
 

Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254


Liczba:  szt.  
Informacje o produktach
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Nr artykułu:
     7535-1012284
Producent:
     Hendi
Nr producenta:
     271254
EAN/GTIN:
     8711369271254
Słowa kluczowe:
Termometr cyfrowy
Termometry cyfrowe
Termometry laboratoryjne cyfrowe
Termometr laboratoryjny cyfrowy
Kod producenta: 271254

Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą marki Hendi to sprzęt, który umożliwia mierzenie powierzchni na dwa sposoby. Zakres pomiaru temperatury wynosi od -60° do 350°C ze stopniowaniem co 0,2°C. Termometr posiada funkcję kontroli HACCP, która natychmiast sygnalizuje o bezpiecznej lub niebezpiecznej temperaturze za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu. Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni to 8:1. Automatyczne wyłączanie następuje po upłynięciu 15 sekund. Miernik zasilany jest 2 bateriami AAA (brak w zestawie).

Cechy produktu:
  • - Pomiar za pomocą podczerwieni lub sondy,
  • - Sygnalizacja bezpiecznej / niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu,
  • - Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach,
  • - Zakres pomiaru: od -60° do 350°C,
  • - Stopniowanie co 0,2℃.

Dane techniczne:
  • - Nr produktu - 271254
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - na podczerwień / z sondą
  • - Zakres temp. - od -60° do 350°C
  • - Stopniowanie - co 0,2°C
  • - Dokładność przy pomiarze bezdotykowym - -60/65°C ±1°C | 65/350°C ±1,5%
  • - Dokładność przy pomiarze sondą - -60/-5°C ±1°C | -5/65°C ±0,5°C | 65/350°C ±1%
  • - Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) - 8:1
  • - Funkcja auto-off - Tak (po 15 sekundach)
  • - Funkcja kontroli HACCP - Tak
  • - Zasilanie - 2x bateria AAA (brak w zestawie)
  • - Wymiary (DxSxW) - 39 x 53 x 158 mm

W zestawie:
  • - Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą - Hendi 271254,
  • - Brak baterii w zestawie.
Przegląd warunków1
Termin dostawy
Stan magazynu
Cena
Jest w magazynie Jest w magazynie
od PLN 369,57*
  
Cena obowiązuje od 500 szt.
Wybierz osobiście warunki zakupu
Poleć artykułDodaj do listy zakupów
Ceny ruchome
Liczba zamawianego produktu
Netto
Brutto
Jednostka
1 szt.
PLN 416,72*
PLN 512,57
za szt.
od 2 szt.
PLN 414,50*
PLN 509,84
za szt.
od 5 szt.
PLN 404,26*
PLN 497,24
za szt.
od 10 szt.
PLN 398,17*
PLN 489,75
za szt.
od 500 szt.
PLN 369,57*
PLN 454,57
za szt.
* Ceny oznaczone gwiazdką są cenami netto i nie zawierają obowiązującej stawki VAT.
Nasza oferta skierowana jest wyłącznie do przedsiębiorstw, osób prowadzących działalność gospodarczą i wykonujących wolne zawody.