| |
|
| Nr artykułu: 7619-101126-BP Nr producenta: 1340-5110 EAN/GTIN: 4250304704746 |
| |
|
| | |
| Termometr kuchenny do żywności ebro 1340-5110 Stały czujnik typu T Zgodny z normą EN 13485 Termometr HACCP z czujnikiem typu T do zastosowań w przemyśle spożywczym. Wyposażenie: Solidna, odporna na uderzenia konstrukcja · Funkcja Data Hold · Stopień ochrony: IP55 · W zestawie uchwyt ścienny. Dane techniczne: Dokładność podstawowa (+/-) °C: 0.8 °C · Długość czujnika: 90 mm · Długość produktu: 180 mm · Interwał próbkowania: 5 s · Kalibracja: Fabryczna · Maksymalny zakres pomiarowy temperatury: 350 °C · Minimalny zakres pomiarowy temperatury: -50 °C · Norma EN: EN 13485 · Rodzaj czujnika: T · Rodzaj pomiaru temperatury: Termometr bagnetowy (HACCP) · Rozdzielczość temperatury: 0.1 °C · Specyfikacja sondy termometru: Zgodność z HACCP · Szerokość produktu: 42 mm · Waga: 45 g · Wysokość produktu: 20 mm · Zasilanie: Litowa bateria guzikowa CR2032 Dostawa obejmuje: Bateria · Certyfikat kalibracji fabrycznej · Instrukcja obsługi. |
| | |
| | | |
| Dalsze słowa kluczowe: Wkłuwany czujnik temperatury, Wkłuwane czujniki temperatury, Czujnik zanurzenia/penetracji, Czujniki zanurzenia/penetracji, Termometr elektroniczny z sondą, Termometry igłowe, Termometr igłowy, Termometry elektroniczne z sondą, Termometr penetracyjny, Termometry penetracyjne, Termometry rdzeniowe, Termometr rdzeniowy, Termometr ręczny, Bateria guzikowa, Baterie guzikowe, Baterie pastylkowe, Bateria pastylkowa, Baterie do zegarków, Bateria do zegarka, Termometr laboratoryjny, Termometr spożywczy, Termometry spożywcze, Termometr do żywności, Termometry do żywności, Czujnik temperatury żywności, Czujniki temperatury żywności, Termometr gastronomiczny, Termometry gastronomiczne, Termometry maksymalne, Termometr maksymalny, wkłuwany czujnik temperatury, 4250304704746, ebro, 1340-5110, TTX 110, Termometry kuchenne |
| | |
| |