| |
|
| Nr artykułu: 7619-102961-BP Nr producenta: 602123 EAN/GTIN: 4016138692136 |
| |
|
| | |
| Termometr kuchenny do żywności Greisinger 602123 - Czujnik i urządzenie są wodoodporne (IP65/IP67) Wysoka całkowita precyzja HACCP Do obszarów zastosowania termometru HACCP zaliczają się najdokładniejsze pomiary dla laboratoriów, pomiary z zakresu kontroli jakości i nadzoru procesów produkcyjnych w przemyśle spożywczym, pomiary w medycynie, chemii lub farmacji oraz podczas analizy wody. Wyposażenie: Czujnik podłączony na stałe z uchwytem z tworzywa sztucznego (odporność na temperaturę do +80 °C) · Pamięć wartości min./maks. · Funkcja Data Hold · Auto Hold · Funkcja automatycznego wyłączania Dane techniczne: Dalsze dane techniczne: Stopień ochrony: IP65/IP67 · Ø sondy: 3 mm · Uchwyt: tworzywo sztuczne · Dokładność podstawowa (+/-) °C: 0.1 °C · Dokładność podstawowa (+/-): 0.1 % · Długość czujnika: 135 mm · Długość produktu: 81 mm · Interwał próbkowania: 10 s · Maksymalny zakres pomiarowy temperatury: +200 °C · Minimalny zakres pomiarowy temperatury: -200 °C · Rodzaj czujnika: Pt1000 · Rodzaj produktu: Termometr bagnetowy · Rozdzielczość temperatury: 0.1 °C · Szerokość produktu: 54 mm · Waga: 215 g · Wysokość produktu: 31 mm · Zakres pomiarowy temperatury: -200 do +200 °C · Zasilanie: 2 mikrobaterie (typ AAA) Dostawa obejmuje: Miernik wraz z czujnikiem · 2 baterie AAA · Instrukcja obsługi |
| | |
| | | |
| Dalsze słowa kluczowe: Termometr penetracyjny, Termometry penetracyjne, Termometry rdzeniowe, Termometr rdzeniowy, Termometr ręczny, Termometr spożywczy, Termometry spożywcze, Termometr do żywności, Termometry do żywności, Czujnik temperatury żywności, Czujniki temperatury żywności, Termometr gastronomiczny, Termometry gastronomiczne, Termometry maksymalne, Termometr maksymalny, Termometry do wody, Termometr do wody, termometry igłowe, Greisinger, 602123, GMH 2710, Termometry kuchenne, Termometr kuchenny |
| | |
| |