| |
|
| Nr artykułu: 7535-1003057 Nr producenta: 842522 EAN/GTIN: 8711369842522 |
| |
|
| | |
| Nazwa producenta: HENDI 842522 Profesjonalny nóż do filetowania surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. Cechy i funkcje: - - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
- - ostrze ze stali nierdzewnej,
- - możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne: - - Seria produktowa - HACCP
- - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- - Materiał rączki - Polipropylen
- - Długość ostrza - 150 mm
- - Grubość ostrza - 0,9 mm
- - Długość noża - 300 mm
- - Kolor - Czerwony
W zestawie: - - nóż do filetowania zgodny z normami HACCP.
|
| | |
| | | |
| Dalsze słowa kluczowe: Nóż kuchenny, Nóż do mięsa, Nóż do mięs, Noże do mięs, Noże kuchenne, Nóż szefa kuchni, Noże szefa kuchni, Nóż kucharski, Noże kucharskie, Nóż szefa, Nóż do siekania, Noże do siekania, Zestaw noży, Zestaw noży szefa kuchni, nóż do filetowania |
| | |
| |