Numer producenta:
10010796 Profesjonalna krajalnica elektryczna doskonale nada się do krojenia w plastry szynki, wędliny czy sera.
Precyzyjna regulacja grubości cięcia w zakresie 0 - 12 mm odbywa się za pomocą numerycznego pokrętła zamontowanego z boku urządzenia.
Tarcza tnąca o średnicy 250 mm pozostaje ciągle ostra z obu stron, dzięki
zamontowanej półautomatycznej ostrzałce. Silnik o mocy 150 W pozwala osiągnąć ostrzu prędkość
352 obrotów na minutę, dzięki czemu krojenie w plastry przebiega szybko. Umożliwia to także bezproblemowe krojenie produktów
o maksymalnej szerokości 18 cm i wysokości 13 cm. Dodatkowo konstrukcja płyty zapobiega przesuwaniu się wędlin czy sera, a wygodę pracy zapewnia jej nachylenie względem ostrza.
Bezpieczne użytkowanie krajalnicy gwarantuje
osłona ostrza oraz popychacz. Niwelują one ryzyko zbliżenia dłoni do noża w czasie pracy na urządzeniu. W sytuacji awaryjnej szybkie wyłączenie sprzętu jest możliwe za sprawą
łatwemu w obsłudze przełącznikowi. Za
stabilność krajalnicy i redukcję wibracji odpowiadają zamontowane gumowe nóżki.
Cechy produktu: - - Precyzja - dokładna regulacja grubości cięcia (0 - 12 mm)
- - Wydajność - silnik o mocy 150 W, 352 obrotów na minutę
- - Bezpieczeństwo - zamontowana osłona na ostrze i popychacz
- - Wygoda - zintegrowana ostrzałka i kompaktowy rozmiar
Parametry techniczne: - - Model - RCAM-250
- - Nr katalogowy - 10010796
- - Stan artykułu - Nowy
- - Materiał obudowy - Aluminium
- - Materiał ostrza - Specjalna stal na ostrza
- - Moc zasilacza - 230V / 50Hz
- - Moc - 150W
- - Średnica ostrza - 250 mm
- - Prędkość - 352 obr./min
- - Grubość krojenia - 0-12 mm (bezstopniowa regulacja)
- - Ostrzałka - Zintegrowana i półautomatyczna
- - Łożysko - Łożysko kulkowe i łożysko ślizgowe
- - Maksymalna szerokość krojenia - 180 mm
- - Maksymalna wysokość krojenia - 130 mm
- - Długość prowadnicy - 185 mm
- - Wymiary (DxSxW) - 63 x 34 x 37 cm
- - Waga - 15,25 kg
- - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 58 x 47 x 42,5 cm
- - Waga wysyłki - 17,8 kg
W zestawie: - - Elektryczna krajalnica do mięsa
- - Instrukcja PL