| |
|
| Nr artykułu: 7619-102962-BP Nr producenta: 602703 EAN/GTIN: 4016138692143 |
| |
|
| | |
| Termometr kuchenny do żywności Greisinger 602703 - Czujnik i termometr są wodoodporne (IP65/IP67) Duża dokładność HACCP Do obszarów zastosowania termometru HACCP zaliczają się najdokładniejsze pomiary dla laboratoriów, pomiary z zakresu kontroli jakości i nadzoru procesów produkcyjnych w przemyśle spożywczym, pomiary w medycynie, chemii lub farmacji oraz podczas analizy wody. Wyposażenie: Zapamiętywanie wartości min./maks. · Data Hold · Auto Hold · Funkcja automatycznego wyłączania · Wskaźnik zmiany baterii Dane techniczne: Dalsze dane techniczne: Stopień ochrony: IP65/IP67 · Ø sondy: 3 mm · Uchwyt: PTFE · Dokładność podstawowa (+/-) °C: 0.1 °C · Dokładność podstawowa (+/-): 0.1 % · Długość czujnika: 135 mm · Długość produktu: 81 mm · Interwał próbkowania: 10 s · Maksymalny zakres pomiarowy temperatury: +250 °C · Minimalny zakres pomiarowy temperatury: -200 °C · Rodzaj czujnika: Pt1000 · Rodzaj produktu: Termometr bagnetowy (HACCP) · Rozdzielczość temperatury: 0.1 °C · Specyfikacja sondy termometru: Zgodność z HACCP · Szerokość produktu: 54 mm · Waga: 215 g · Wysokość produktu: 31 mm · Zakres pomiarowy temperatury: -200 do +250 °C · Zasilanie: 2 baterie AAA (R03) Dostawa obejmuje: Miernik wraz z czujnikiem · 2 baterie AAA · Instrukcja obsługi |
| | |
| | | |
| Dalsze słowa kluczowe: Termometr penetracyjny, Termometry penetracyjne, Termometry rdzeniowe, Termometr rdzeniowy, Termometr ręczny, Termometr spożywczy, Termometry spożywcze, Termometr do żywności, Termometry do żywności, Czujnik temperatury żywności, Czujniki temperatury żywności, Termometr gastronomiczny, Termometry gastronomiczne, Termometry maksymalne, Termometr maksymalny, Termometry do wody, Termometr do wody, termometry igłowe, Greisinger, 602703, GMH 2710K, Termometry kuchenne, Termometr kuchenny |
| | |
| |